© Reborn-Art Festival
Chef/owner, LA CASA DI Tetsuo Ota (Nagano)
Born in 1980 in the village of Hakuba, Kita-Azumi District, Nagano Prefecture, Tetsuo Ota’s time studying in Italy at the age of nineteen inspired him to begin his culinary career. After training in Japan, he further accumulated culinary experiences for a total of eleven years, working for both regular and top-class restaurants such as El Bulli in Spain and Astrid y Gastón in Peru, along with serving as a private chef for celebrities. Later, in the South American Amazon, which he visited to learn about its local food culture, he encountered a village that cultivates criollo cacao without using pesticides. He then started his own fair-trade business that buys cacao directly from the producers and distributes it to chefs in Japan and abroad. He wrote a book about his past experiences and a documentary about his journey to the Amazon was released on DVD. In August 2019, he opened his own laboratory and restaurant, LA CASA DI Tetsuo Ota, in Karuizawa, Nagano Prefecture. He is currently involved in a wide range of activities, including cooking with local ingredients from Nagano, promoting cacao produced in the Amazon, and providing consulting for corporations on their products.
開催概要
Reborn-Art Festival 2021-22
— 利他と流動性 —
【 会期 】
ー 夏 ー
2021年8月11日(水)~ 9月26日(日)
※ 休祭日 : 8月18日(水)、
9月1日(水)、 9月15日(水)
ー 春 ー
2022年4月23日(土)~ 6月5日(日)
【 会場 】
ー 夏 ー
宮城県 石巻市街地、
牡鹿半島(桃浦・荻浜・小積・鮎川)、
女川駅周辺
ー 春 ー
石巻地域
【 鑑賞時間 】
ー 石巻市街地エリア ー
10:00 ~ 17:00
(16:30最終受付)
ー その他のエリア ー
平日 10:00 ~ 16:00(15:30最終受付)、
土日祝・8月13日〜16日
10:00 ~ 17:00(16:30最終受付)
※施設、作品によって異なる場合があります
【 主催 】
Reborn-Art Festival 実行委員会
一般社団法人APバンク
【 共催 】
宮城県、石巻市、塩竈市、
東松島市、松島町、女川町
株式会社河北新報社、
東日本旅客鉄道株式会社 仙台支社
【 助成 】
令和3年度 文化庁
国際文化芸術発信拠点形成事業
【 後援 】
TBC東北放送、OX仙台放送、ミヤギテレビ、
KHB東日本放送、エフエム仙台
【 特別協力 】
Reborn-Art Festival 石巻実行委員会
【 協力 】
FSX株式会社
石巻専修大学
このウェブサイトの情報は
2021年6月22日時点のものです。
新型コロナウイルスの影響等で
やむを得ず変更する場合があります。
あらかじめご理解をいただければと思います。
最新情報は随時当ウェブサイトをご確認ください。