© Reborn-Art Festival
Group Head Chef, SALONE GROUP (Tokyo)
Born in 1976 in Tokyo, Takahiro Higuchi embarked upon his vocation as a chef after graduating high school. In 2002, he moved to Italy. He then spent three years training in Sicily at such restaurants as Bye Bye Blues (Palermo) and Al Fogher (Piazza Armerina). In 2006, he became chef at RISTORANTE SICILIANO (Ginza) and then one of the two chefs at SALONE2007 in 2007. In 2010, Higuchi became chef at IL TEATRINO DA SALONE (Minami-Aoyama). In 2011, he stepped down as chef to take up a position as overall head of cooking at all the SALONE GROUP restaurants. In 2013, he co-developed a low-water pasta fresca with Fushicho Karasu, the “charismatic noodle master” of Asakusa Kaikaro, and later became involved in developing pasta flour. In 2016, he was appointed chef at the newly opened L’ottocento (Nihonbashi) and then executive chef at SALONE TOKYO (Hibiya) in 2018. He continues to serve as overall group head chef.
開催概要
Reborn-Art Festival 2021-22
— 利他と流動性 —
【 会期 】
ー 夏 ー
2021年8月11日(水)~ 9月26日(日)
※ 休祭日 : 8月18日(水)、
9月1日(水)、 9月15日(水)
ー 春 ー
2022年4月23日(土)~ 6月5日(日)
【 会場 】
ー 夏 ー
宮城県 石巻市街地、
牡鹿半島(桃浦・荻浜・小積・鮎川)、
女川駅周辺
ー 春 ー
石巻地域
【 鑑賞時間 】
ー 石巻市街地エリア ー
10:00 ~ 17:00
(16:30最終受付)
ー その他のエリア ー
平日 10:00 ~ 16:00(15:30最終受付)、
土日祝・8月13日〜16日
10:00 ~ 17:00(16:30最終受付)
※施設、作品によって異なる場合があります
【 主催 】
Reborn-Art Festival 実行委員会
一般社団法人APバンク
【 共催 】
宮城県、石巻市、塩竈市、
東松島市、松島町、女川町
株式会社河北新報社、
東日本旅客鉄道株式会社 仙台支社
【 助成 】
令和3年度 文化庁
国際文化芸術発信拠点形成事業
【 後援 】
TBC東北放送、OX仙台放送、ミヤギテレビ、
KHB東日本放送、エフエム仙台
【 特別協力 】
Reborn-Art Festival 石巻実行委員会
【 協力 】
FSX株式会社
石巻専修大学
このウェブサイトの情報は
2021年6月22日時点のものです。
新型コロナウイルスの影響等で
やむを得ず変更する場合があります。
あらかじめご理解をいただければと思います。
最新情報は随時当ウェブサイトをご確認ください。