© Reborn-Art Festival
Head Chef, hôtel de yoshino (Wakayama)
Born in 1975 in Yamanashi Prefecture, Junya Teshima began his training at the age of nineteen at a local restaurant. He moved to France in 2002 to study under the chef Ken Yoshino at Stella Maris in Paris. He spent the next five years mostly in Paris, gaining experiences at Michelin’s three-, two-, and one-starred restaurants as well as bistros and casual eateries, learning a wide range of French cuisine and culture. Teshima returned to Japan in February 2007, and took up a position of head chef at Restaurant Tateru Yoshino Shiba at Shiba Park Hotel. In September of the same year, he became the head chef of hôtel de yoshino in Wakayama Prefecture, making it a popular restaurant that attracts customers from all over Japan. In 2020, he published a book on French cooking techniques, French Cooking: Exploring the Royal Road (Shibata Shoten). While the trend in haute cuisine is increasingly focusing on the individual style of the chef, rather than a national cuisine, he intentionally sticks to French cuisine irrespective of his Japanese nationality, and remains constantly in search of what makes a dish taste good.
開催概要
Reborn-Art Festival 2021-22
— 利他と流動性 —
【 会期 】
ー 夏 ー
2021年8月11日(水)~ 9月26日(日)
※ 休祭日 : 8月18日(水)、
9月1日(水)、 9月15日(水)
ー 春 ー
2022年4月23日(土)~ 6月5日(日)
【 会場 】
ー 夏 ー
宮城県 石巻市街地、
牡鹿半島(桃浦・荻浜・小積・鮎川)、
女川駅周辺
ー 春 ー
石巻地域
【 鑑賞時間 】
ー 石巻市街地エリア ー
10:00 ~ 17:00
(16:30最終受付)
ー その他のエリア ー
平日 10:00 ~ 16:00(15:30最終受付)、
土日祝・8月13日〜16日
10:00 ~ 17:00(16:30最終受付)
※施設、作品によって異なる場合があります
【 主催 】
Reborn-Art Festival 実行委員会
一般社団法人APバンク
【 共催 】
宮城県、石巻市、塩竈市、
東松島市、松島町、女川町
株式会社河北新報社、
東日本旅客鉄道株式会社 仙台支社
【 助成 】
令和3年度 文化庁
国際文化芸術発信拠点形成事業
【 後援 】
TBC東北放送、OX仙台放送、ミヤギテレビ、
KHB東日本放送、エフエム仙台
【 特別協力 】
Reborn-Art Festival 石巻実行委員会
【 協力 】
FSX株式会社
石巻専修大学
このウェブサイトの情報は
2021年6月22日時点のものです。
新型コロナウイルスの影響等で
やむを得ず変更する場合があります。
あらかじめご理解をいただければと思います。
最新情報は随時当ウェブサイトをご確認ください。